HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Strange problem with the forum ...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Alberto Ibaņez
Racing Legend
avatar

Number of posts : 12485
Age : 45
Location : Valencia - Spain
Registration date : 2010-09-17

PostSubject: Strange problem with the forum ...   Sat 20 Oct 2012 - 21:56

I'm getting a weird problem with the forum web page, the text appears corrupted and even duplicated on all entries ...

Anyone has a clue about what is going on here? scratch




_________________
"There are two kind of oval racers, those who have hit the wall and those who will hit it" - Mario Andretti

Back to top Go down
Guillaume Siebert
League Owner
avatar

Number of posts : 13539
Age : 30
Location : Paris, France
Registration date : 2008-09-08

PostSubject: Re: Strange problem with the forum ...   Sat 20 Oct 2012 - 23:17

Looks like your browser can't load all the forum images and this happen, the browser replaces it by the text description of the image (the description you can see when you put your mouse over a pic).

Its most probably an issue with our web hosting service, they must have changed where the pics are located and it may take a little while to come back. Maybe you just need to clean your browser cache.

_________________
Back to top Go down
 
Strange problem with the forum ...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Strange problem with HTML page...javascripts doesnt seem to load...
» A bit of a strange problem...
» Help me i face a big problem with my forum pls look......
» problem with the forum...!!
» A problem of my forum !

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Historic Simracing Organisation :: General Discussion :: Paddock-
Jump to: